Suosi Suomalaista verkkokauppaa

Kotimaatti on suomalainen yritys, joka on erikoistunut Sonoff älykotilaitteiden myyntiin. Kotimaatin perustivat kaksi pitkäaikaista ystävää, jotka ovat tutustuneet toisiinsa tietokonepelaamisen parissa yli 20 vuotta sitten. Molemmat perustajat ovat alle 40-vuotiaita tieto- ja viestintätekniikan ammattilaisia, joilla on palava halu pysyä ajan tasalla kestävästä kehityksestä. Tavoitteenamme on saada älykotilaitteita jokaiseen asuntoon Suomessa. Seuraavan 10 vuoden aikana tullaan tarvitsemaan vaikuttavia tekoja, jotta pystymme pitämään ilmastonmuutoksen hallinnassa. Meillä on vielä mahdollisuus auttaa ilmastoa. Samassa saamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden säästää sähkölaskussa ja tuoda koteihin mukavampi elämys.   

Kotimaatti nallet sonoff
Kotimaatti sai inspiraationsa jo vuonna 2006


Kotimaatin perustajat ovat aina olleet kiinnostuneita teknologiasta ja olemme erityisen innostuneita älykodin laitteista, jotka ovat Suomessakin tulevaisuudessa melkein joka kodissa. Uskomme, että älykodin laitteet voivat tehdä arjesta helpompaa, mukavampaa ja energiatehokkaampaa.

Espoossa asumista älykkäässä kodissa

Kotimaatti on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia Sonoff älykotilaitteita. Valikoimamme kattaa kaiken tarvittavan älykkään kodin luomiseen. Olipa kyseessä sitten valaistuksen ohjaus, kodinkoneiden etäohjaus tai monimutkaisemmat automaatiot, kuten pörssisähkön ohjaus.

Sonoff Logo

Yrityksemme arvoihin kuuluvat kierrätys, vihreä siirtyminen, ekologinen ajattelu ja tee-se-itse ratkaisut. Uskomme, että älykodin laitteet voivat auttaa meitä kaikkia elämään kestävämpää elämää. Esimerkiksi energiankulutuksen seuranta ja automaattinen valaistuksen ohjaus voivat auttaa säästämään energiaa ja vähentämään hiilijalanjälkeä.

Koira viihtymässä älykodissa, jossa on ohjattu lämpötila optimaaliseksi.

Kaiken tämän lisäksi uskomme ja tiedämme, että teknologian avulla voimme parantaa elämäämme huomattavasti. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, asiantuntevan ja välittävän palvelun. Tavoitteenamme on tehdä älykodin laitteista helposti ja edullisesti saatavia jokaiselle Suomalaiselle katsomatta, missä tai miten hän asuu!

Sonoff valaistus eri tilanteissa