Miksi valita älyvalaisimet kotiisi?

Miksi valita älyvalaisimet kotiisi?

Miksi valita älyvalaisimet kotiisi?

Älypolttimot ovat nykyaikaisen kodin välttämättömyys. Ne tarjoavat paitsi mukavuutta ja joustavuutta, myös energiatehokkuutta ja turvallisuutta. Tässä oppaassa käsitellään, miksi sinun kannattaa valita älyvalaisimet kotiisi ja kuinka asentaa Sonoff B05-BL älyvalaisin.

Miksi Älyvalaisimet?

Mukavuus: Älyvalaisimilla voit hallita kodin valaistusta etänä sovelluksen avulla, tai ääniohjauksella käyttämällä esimerkiksi Amazon Echoa tai Google Homea.

Energiansäästö: Älykkäät valaisimet voivat säästää energiaa monin tavoin. Voit esimerkiksi ajastaa valot sammumaan automaattisesti, kun et ole kotona.

Turvallisuus: Älyvalaisimet voivat parantaa kodin turvallisuutta. Voit esimerkiksi asettaa valot syttymään ja sammumaan satunnaisesti lomasi aikana luodaksesi vaikutelman, että joku on kotona.


Sonoff B05-BL Älyvalaisimen Asennus

Sonoff B05-BL on helppo asentaa ja se tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Tässä on yksinkertainen askel askeleelta -opas:

1.Valmistelu
: Varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut ja että virta on kytketty pois päältä ennen asennuksen aloittamista.

2.Asennus: Kierrä Sonoff B05-BL älylamppu lampun kantaan. Kytke virta päälle.

3.Yhdistäminen: Lataa ja avaa eWelink-sovellus älypuhelimeesi. Seuraa sovelluksen ohjeita yhdistääksesi lampun Wi-Fi-verkkoon. – Vaihe on yksinkertainen, mutta joillain on esiintynyt ongelmaa yhdistyksen kanssa. Lue ohje tästä, jos et pääse eteenpäin.

Sonoff RGB älykäs ledi

4. Käyttöönotto: Kun lamppu on yhdistetty, voit hallita sitä eWelink-sovelluksen kautta. Voit säätää valon väriä, kirkkautta ja muita ominaisuuksia sovelluksen avulla.

5. Omien skenaarioiden luominen: Tässä on esimerkki meiltä. Perheeseemme kuuluu 2 aikuista ja 3 lasta. Valot ovat semmoinen, että ne monesti jäävät päälle, kun lähdemme töihin ja kouluihin. Tällä esimerkillä saadaan valot sammumaan automaattisesti aina kello 7:00. Tämä tuo säästöä meidänkin perheessämme vuositasolla monia euroja, koska meillä palaa keskimäärin 7 lamppua asunnossa, vaikka emme ole edes kotona.

Laitteen konffaaminen 
Huomaathan laittaa "Toista"- Nappulasta päälle, milloin tätä toistetaan.

ewelink sovelluksesta valitaan arkipäivät, jolloin halutaan sammuttaa valo automaattisesti
Tämän jälkeen voit valita älylaitteen, jolle haluat luoda toiminnon. Tässä tapauksessa RGB-valaistus.Tässä et tarvitse koodaustaitoja ollenkaan, eikä sinun tarvitse miettiä liikaa openhab tai homeassisteja. Tämän pystyy tekemään kuka tahansa, joka osaa itse vaihtaa polttimon lamppuun. Omistaa älypuhelimen ja kodista löytyy modeemi. 

Toivottavasti tämä opas auttaa sinua ymmärtämään, miksi älyvalaisimet ovat hyvä valinta kotiisi ja kuinka asentaa Sonoff B05-BL älyvalaisin. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelu@kotimaatti.fi


 

Takaisin blogiin