Asutko vuokra-asunnossa ja haluat päivittää kotiasi?

Asutko vuokra-asunnossa ja haluat päivittää kotiasi?

Vuokra-asuminen ja älykoti

Älykoti on teknologian ihme, joka on tullut jäädäkseen. Se tarjoaa monia etuja, kuten energiansäästöä, turvallisuutta ja mukavuutta. Mutta kenelle älykoti todella sopii? Tässä artikkelissa keskitymme vuokra-asumiseen.

nuori poika ohjaa puhelimella valaistusta

Vaikka et voi kaikkea muokata kotonasi, niin älykoti sopii myös hyvin vuokralaiselle.
Tällöin kannattaa keskittyä valaistukseen ja pistorasioihin, joissa käytät laitteitasi.

Vuokralla asuessa ei aina mieti sähkön hintaa, jos asuu kerrostalossa, jossa ei ole sähkölämmitystä. Mutta elämä voi olla silti huomattavasti modernimpaa ja mukavampaa pienellä panostuksella. Nämä asiat tulevat esiin valojen ja laitteiden päälle/pois kytkemisen kanssa. 

Tee kodistasi entistä kotoisampi filamenttivaloilla

Yksi Sonoffin suurimmista eduista on, että sen laitteet eivät aina vaadi kiinteää asennusta. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan vuokra-asuntoihin tai sellaisiin kohteisiin, joissa kiinteä asennus ei ole mahdollista tai toivottavaa.

Sonoffin laitteiden avulla voit luoda monipuolisen ja joustavan valaistusjärjestelmän. Voit esimerkiksi asentaa älykkäitä lamppuja olohuoneeseen luomaan tunnelmaa, käyttää filamentti valoja keittiön valaistuksen hallintaan ja asentaa liiketunnistimia portaikkoon ja käytäviin parantamaan turvallisuutta.

Yksi suosituimmista laitteistamme on Sonoff NSPanel Pro, josta pystyt hallitsemaan koko kotiasi. NSPanel Pro myös näyttää sinulle sään, kellon ja tapahtumat, joita itse voit valita siihen. - Meillä tämä toimii ovikelloon yhdistettynä ja seuraan myös uutisia siitä.Älykodin valaistussuunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon kodin eri tilojen käyttötarkoitukset ja asukkaiden tarpeet. Sonoffin laitteet tarjoavat monia mahdollisuuksia mukauttaa valaistusta näiden tekijöiden mukaan. Voit esimerkiksi ohjelmoida valot syttymään ja sammumaan tiettyinä aikoina, säätää valon voimakkuutta ja väriä tai luoda erilaisia valaistusskenaarioita eri tilanteisiin.

Sonoff L3Pro led-nauha ja pariskunta tanssii

Takaisin blogiin