Mikä on Sonoff?

Mikä on Sonoff?

Mikä on Sonoff? - Luotettava ja edullinen älykodin ratkaisu

Sonoff on tunnettu älykodin laitteiden valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kodin automatisointiin. Sonoff-laitteet ovat erinomainen ja edullinen tapa hallita osa tai kaikkia kodin sähkölaitteita langattomasti netin yli. Sonoffin paras puoli on, että valmistajalta löytyvät melkein kaikki tuotteet täydelliseen kodin hallintaan. 

Sonoff tuotteet on luotu ajatuksella "Kaikki helposti yhdestä paikesta" ja se näkyy vahvasti tuotteissa ja brändissä.

Sonoff logo

Sonoffin tuotteet

Sonoff-tuotteet ovat hyvin suunniteltuja ja niitä voidaan käyttää monenlaisten laitteiden, kuten valojen, pumppujen ja lämmittimien ohjaamiseen. Sonoff-laitteet koostuvat ESP8266 Wi-Fi -sirusta sekä lisäpiireistä. Ne on valmistanut Kiinassa toimiva ITEAD Studio, joka valmistaa myös muita kotiautomaatiotuotteita. ITEAD Studio on ollut pitkään alalla ja suunnittelee tuotteensa länsimaalaisia ajatellen.

Sonoff katkaisimet englanninkielisestä esitteestä

Mietitkö tällä hetkellä ajatusta Kiinalaisista tuotteista ja kodistasi? 

Kannattaa kysyä itseltäsi montako laitetta kotoasi löytyy, mitkä ovat Aasian puolelta ja onko ne eettisesti rakennettuja. Sonoffin tuotteisiin voit tämän osalta luottaa. 

Lisäksi Sonoff valmistamat tuotteet ovat siitä hyviä, että jokaiselle joka käyttää foliohattua, niin nämäkin tuotteet voidaan "Flashata" ja ajaa Tasmota Firmware sisään. Tällöin ajatus kiinalaisesta pilvipalvelusta on vain historiaa. Tästä voit lukea lisää tasmotasta.

sonoff älykäs termostaatti

Luotettavuus ja turvallisuus

Sonoff-tuotteet ovat saaneet hyvät arvostelut käyttäjiltään. Käyttäjät ovat kiitelleet tuotteiden luotettavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Sonoff on vaikuttanut länsimaissa vasta vain parin vuoden ajan, mutta ReviewMeta.com sivustolla Sonoff on saanut arvosanakseen 4.2 perustuen yli 13 000 käyttäjään, jotka ovat pääsääntöisesti Amerikasta. 

Miten Sonoff toimii?

Sonoff-laitteet asennetaan sarjaan sähkölinjojen kanssa, jolloin ne voivat ohjata minkä tahansa laitteen päälle tai pois päältä. Ne toimivat itsenäisesti tai saumattomasti yhdessä muiden Sonoff-laitteiden kanssa.

Sonoff esittelykuva

Sonoff ja älypuhelinsovellus

Sonoff-laitteita voidaan ohjata eWeLink-nimisen älypuhelinsovelluksen avulla. Sovelluksen avulla voit kauko-ohjata ja hallita haluamiasi eri merkkisiä älylaitteita. eWeLink-sovellus tukee reaaliaikaista laiteiden tarkkailua, voit asettaa erilaisia ajastustoimintoja, jakaa laitteiden hallinnan muille käyttäjille ja kytkeä laitteita päälle ja pois. Ohjelmasta löytyy myös tilanteet Suomeksi!

kuva puhelimesta, jossa ewelink auki suomeksi

Mitä muita valmistajia on Sonoffin lisäksi?

Markkinoilla on useita älykodin laitteiden valmistajia, kuten TP-Link Kasa, Govee, Wyze, Amysen, Meross, Wemo, Wizer, Shelly jne. Nämä merkit tarjoavat erilaisia tuotteita, jotka voivat olla yhteensopivia erilaisten sovellusten kanssa. Nämä kaikki ovat myös vaikuttavia ja hyviä, mutta Kotimaatti halusi valita älykotilaitteiden myyntiin Sonoff:in sen takia, että sieltä löytyy kaikki ja tuotteissa on paljon vasta-alkajille ja ihmiselle, joka ei halua tehdä sähkötöitä ylimääräistä!

Ruoka-annostelija kissalle, jota ohjataan Sonoffin pistorasialla ja kameralla

Miksi kannattaa valita Sonoff?

Sonoff on suosittu valinta monista syistä. Ensinnäkin sen tuotteet ovat edullisia verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Toiseksi, Sonoff-laitteet ovat yhteensopivia eWeLink-sovelluksen kanssa, joka on helppokäyttöinen ja monipuolinen sovellus älylaitteiden hallintaan. Sovelluksessa on selkeät valikot ja se toimii myös Suomeksi. Lisäksi Sonoff-tuotteet ovat saaneet hyvät arvostelut käyttäjiltään, mikä lisää luottamusta merkin laitteisiin.
Sonoff tuotteet ovat myös yhteensopivia lukuisten tunnetujen merkkien kanssa, kuten esim. Google Home, Amazon Alexa, Phillips Hue.

Sonoff laitteiden avulla säästät energiaa

Yhteenveto

Sonoff tarjoaa luotettavia ja edullisia ratkaisuja älykodin automatisointiin. Sen tuotteet ovat saaneet hyvät arvostelut käyttäjiltään, mikä lisää luottamusta merkin laitteisiin.
Sonoff tuotteilla sinun ei tarvitse olla sähköpuolen koodari, jollet niin halua. Laitteet saadaan toimimaan helposti ja nopeasti. Varmistathan silti, että mitä saat itse asentaa! 

Kokeile itse ja näe, kuinka Sonoff voi tehdä kodistasi älykkäämmän!

Sonoff ledvalonauha on varma valinta kotisi tunnelman luojaksi


Toivottavasti tämä blogipostaus auttaa sinua ymmärtämään paremmin, miksi Sonoff on luotettava valinta älykodin ratkaisuihin. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä!

Takaisin blogiin